Auton tuulilasin vaihto Jämsässä – laatutakuulla

Kaikki yhteystietomme

Sen lisäksi, että halkeamat, lukuisat naarmut ja kiveniskemät auton tuulilasissa ovat vaarallisia kuljettajalle, ne voivat myös aiheuttaa tarpeetonta stressiä. Kun tuulilasin vaihto on paikallaan, älä siis jää turhaan odottelemaan, vaan tuo autosi Jämsän CarVisionille!

 

Olemme hyväksytty korjaamo, jolla on vuosien kokemus sekä henkilö- että pakettiautojen korjaamisesta. Valitse kokenut toimija tuulilasisi vaihtajaksi ja ota yhteyttä CarVisioniin. Tavoitat meidät nopeasti puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottosivulta löytyvän lomakkeen. Meille tulee asiakkaita koko Keski-Suomen alueelta!

Tuulilasin vaihto ja asennus ammattilaisen tekemänä

Uuden tuulilasin vaihtaminen tai asentaminen on aina tehtävä ammattilaisen toimesta, jolla on oikeat laitteet asennusta varten. Varmistamme, että tarvittavat korjaukset tehdään ensin, jotta esimerkiksi ruoste ei haittaa lasin kiinnittymistä. Erityisesti jos tuulilasissa on erilaisia teknisiä toimintoja ja antureita, tulee tuulilasin vaihto tehdä ajoissa valtuutetulla korjaamolla.

Milloin tuulilasi olisi hyvä vaihtaa?

Jos tuulilasissa oleva särö on laajentunut tai jos lasissa on selkeä halkeama, se on vaihdettava. Kustannukset riippuvat pitkälti siitä, kuinka paljon vahinkoa on aiheutunut. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos vaurio on yli kahden euron kokoinen tai se sijaitsee lähellä tuulilasin reunaa, olisi lasi hyvä vaihtaa kokonaan uuteen.

Pikaisesti takaisin tien päälle

Pyrimme CarVisionilla aina moitteettomaan työnjälkeen. Käytämme uusimpia laitteita korjauksiin ja tuulilasin vaihtoon sekä merkkikohtaista asiantuntemusta, jotta saat uuden tuulilasin autoosi hetkessä! Älä siis tuhlaa aikaa vaan valitse tehokas ammattilainen lasin vaihdolle.

Ota yhteyttä tai tuo autosi näytille korjausarviota varten

Voit tuoda autosi paikalle vahinkoarviota varten ilman ajanvarausta. Teemme hinta-arviot korjaamossamme ripeällä aikataululla, jonka jälkeen voit päättää haluatko ostaa uuden tuulilasin ja asennuksen. Olemme tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Kolarikorjaamo