Täyden palvelun korikorjaamo Jämsässä

Kaikki yhteystietomme

CarVision auttaa kolarin tai muun vahingon sattuessa. Taitavat korimekaanikkomme hoitavat kaikenlaiset korikorjaukset, kuten peltityöt, muovikorjaukset ja maalaukset. Saat meiltä myös mopoautojen korjaukset.

 

Olemme kaikkien Suomessa operoivien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo-automaalaamo. Riittää, että teet vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi, niin me hoidamme autosi kuntoon sujuvasti ja nopeasti. CarVisionilta sinulla on mahdollisuus saada sijaisauto autosi korjauksen ajaksi.
Toimipisteemme sijaitsee Jämsässä ja asiakkaita meille tulee kaikkialta Keski-Suomesta. Vahingon sattuessa valitse siis CarVision ja pääset nopeasti takaisin tien päälle. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella!

Merkistä riippumatta

Korjaamme autosi sekä kolari- että ilkivaltatilanteissa merkistä tai mallista riippumatta. Korikorjaukset vaativat usein erikoisosaamista, kuten peltien oikaisemista, korirakenteiden vaihtoa, muovikorjausta, korjausmaalausta, turvalaitteiden vaihtoa, kalibrointeja ja vikadiagnostiikkaa.
Ammattitaitoinen ja koulutettu tiimimme osaa korjata autosi saman katon alla alusta loppuun asti.

Ensiluokkaista työnjälkeä

Jämsän korikorjaamollamme on moitteeton työnjälki. Korjaamollamme on nykyaikaiset huippulaitteet ja tarjoamme sinulle aina laadukasta palvelua – selkokielellä! CarVision takaa, että autosi on vähintään vahinkoa edeltävässä kunnossa, koska teemme korjaukset ammattitaidolla ja nykyaikaisin menetelmin.

Pienistä kolhuista korin oikaisuihin saakka

Olipa kyse sitten kolhusta parkkipaikalla tai törmäyksestä, johon liittyy suurempia vaurioita, autokorjaamomme voi auttaa. Teemme sekä pelti- että muovikorjaukset korkealla ammattitaidolla. Korjaamollamme tehdään myös vaativia korikorjaus- ja oikaisutöitä autonvalmistajien korjausohjeiden mukaisesti Autokorimestarin johdolla.

Arviot ja vahinkotarkastukset ilman ajanvarausta

Teemme arvion autosi korjauksesta sen merkistä ja mallista riippumatta. Yhdellä käynnillä saat hoidettua vahinkotarkastuksen, ajanvarauksen ja tarvittaessa saat korjauskustannusarvion.
Käytämme CABAS-tekniikkaa, jonka avulla voimme antaa nopean ja perusteellisen arvion korjauskustannuksista. Saat arvion tarvittaessa myös ilman ajanvarausta!

Ohjeemme kolaritilanteisiin

Toimintatapa kolaritapauksissa riippuu hieman siitä, oletko vahingon kärsinyt vai vahingon aiheuttanut osapuoli. Meidän yksinkertaisia ohjeita noudattamalla selviät ikävästä tilanteesta kuitenkin sujuvasti. Kurkkaa ohjeet linkin takaa!

Vahingon sattuessa