Kalibrointi ja suuntaus Jämsässä

CarVision tekee nykyaikaisten autojen avustusjärjestelmien, kuten tutkat ja kamerat, kalibroinnit Boschin DAS 3000 -laitteistolla. Se kalibroi kaikki kamerat: etu- ja takakamerat sekä tutkat tarkasti. Kyseessä on yleiskäyttöinen tietokonepohjainen säätö- ja kalibrointilaite ADAS-komponenteille, jotka liittyvät kameran kalibrointiin. Näihin liittyviä toimintoja ovat esimerkiksi automaattinen hätäjarrutus, kaistavahtijärjestelmät ja kaistamerkintöjen ja liikkennemerkkien tunnistaminen.

ADAS-järjestelmä pitää kalibroida


  • aina kun auton alustaan tehdään korjaus tai säätö, esimerkiksi osien vaihto tai nelipyöräsuuntaus
  • tuulilasin vaihdon yhteydessä kun vaihdettavassa lasissa on kameroita
  • komponentin (kamera/tutka) vaihdon yhteydessä

Huomiothan, että kameroiden oikea kalibrointi on keskeinen turvallisuustekijä. Kalibroimaton auto on aina iso turvallisuusriski.


Valojen suuntaus ammattitaidolla

Teemme uusimpaan tekniikkaan perustuvalla laitteistolla kaikki autojen valotyypit. Myös Matrix -ledvalot saadaan suunnattua Hella Seg5 -tietokonepohjaisella valojen suuntauslaitteella. Valojen suuntaus on tärkeää olla kunnossa, jotta autolla ajo on sujuvaa ja turvallista pimeällä, niin autossa matkustaville kuin muille tielläliikkujillekin.

Ohjauskulmien säätö


Toteutamme myös ohjauskulmien säätötyöt ammattitaidolla. Ohjauskulmien säätö on olennainen osa kolarikorjausta ja meiltä löytyy uudet laitteistot ohjauskulmien säätöön.


Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää

Ota yhteyttä paikalliseen autoalan ammattilaiseen ja kysy lisää kalibroinnista ja ajovalojen suuntauksesta tai pyydä tarjousta jo tänään!


Ota yhteyttä ja kysy lisää kalibrointi- tai suuntauspalvelusta!