Auton kalibrointi ja suuntaus tarkasti Jämsässä

Kaikki yhteystietomme

CarVision toteuttaa nykyaikaisten autojen avustusjärjestelmien, kuten tutkien ja kameroiden kalibroinnit Boschin DAS 3000 -laitteistolla. Tämä laite kalibroi tarkasti autosi etu- ja takakamerat sekä tutkat. Tämän lisäksi saat meiltä myös valojen suuntauksen ja ohjauskulmien säädöt.

 

DAS 3000 on yleiskäyttöinen tietokonepohjainen säätö- ja kalibrointilaite ADAS-komponenteille, jotka liittyvät kameran kalibrointiin. Näistä säädöistä riippuvaisiin toimintoihin kuuluvat muun muassa automaattinen hätäjarrutus, kaistavahtijärjestelmät sekä kaistamerkintöjen ja liikennemerkkien tunnistaminen. Toimipisteemme sijaitsee Jämsässä ja meille tulee asiakkaita kaikkialta Keski-Suomesta. Tuo autosi kalibrointiin CarVisionille ja varmista kameroista riippuvaisten toimintojen optimaalinen toiminta!

Kalibroi ADAS-järjestelmäsi säännöllisesti

Kameroiden oikea kalibrointi on keskeinen turvallisuustekijä. Kalibroimaton auto on aina iso turvallisuusriski. Mikäli kalibroinnit jättää tekemättä, saattaa monet autosi järjestelmistä toimia väärin ja aiheuttaa vaaratilanteita.

 

Kalibroinnit tulisi tehdä ainakin seuraavissa tilanteissa:

  • aina kun auton alustaan tehdään korjaus tai säätö, esimerkiksi osien vaihto tai nelipyöräsuuntaus
  • tuulilasin vaihdon yhteydessä kun vaihdettavassa lasissa on kameroita
  • komponentin (kamera/tutka) vaihdon yhteydessä.

Valojen suuntaus nykyaikaisella tekniikalla

Jopa Matrix LED -valot voidaan kohdistaa Hella Seg5 -tietokonepohjaisella valojen kohdistusjärjestelmällä, joka takaa sujuvan ja turvallisen ajon pimeässä sekä ajoneuvon matkustajille että muille tienkäyttäjille ympärilläsi! Suuntaamme uusimpaan tekniikkaan perustuvalla laitteistolla kaikki autojen valotyypit. Tuo siis autosi CarVisionille valojen suuntaukseen!

Ohjauskulmien säätö ammattitaitoisesti

Onko sinulla auto, joka vetää oikealle tai vasemmalle, vaikka ohjaat mielestäsi suoraan? Tällaisia tapauksia varten saat meiltä myös ohjauskulmien säädöt. Tämä on olennainen osa kolarikorjausta, ja meillä on siihen uudet laitteet!

Tutustu myös kolarikorjaukseen