Automaalaamo Jämsässä – maalipinnat kuntoon

Kaikki yhteystietomme

Kun ajoneuvosi tarvitsee uutta ilmettä, tule käymään CarVisionilla. Tarjoamme ajoneuvojen korjausmaalauksia ja laitteemme ovat huippulaatua! Maalaamme autojen lisäksi myös kaksipyöräisiä.

 

Korjaamomme sijaitsee Jämsässä ja meille tulee asiakkaita kaikkialta Keski-Suomesta. Meidät tunnetaan paikallisesti erityisesti asiakaslähtöisestä toimintatavasta, monipuolisesta osaamisesta sekä korjaamomme siisteydestä. Valitse CarVision kun haluat parasta laatua järkevään hintaan. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella! Ota yhteyttä ja varaa aika tai tule käymään.

Autojen korjausmaalaukset kokemuksella

Käytössämme on laadukas, OEM-hyväksytty maalausjärjestelmä yhdessä Maalaamoteknikon ammattitaidon kanssa haastavienkin sävyjen maalausta varten. Huippulaadukkailla materiaaleilla ja ammattitaidolla sekä siisteissä tiloissamme tehty työ säilyttää autosi puhtaana ja siistinä.

 

Maalaamossamme saadaan sävytettyä myös erikoissävyjä esimerkiksi mopoautoihin.

Kolarikorjaamo

Tarkka sävytys spektrofotometrillä

Saat meiltä ammattitaidolla toteutetut maalaukset, olipa ajoneuvosi sävy kuinka haastava tahansa. Tarjoamme laajan värivalikoiman ja laadukkaan lopputuloksen joka kerta. Käytämme vain ja ainoastaan korkealaatuisia maaleja, ja valikoimamme kattaa myös erikoissävyt.

 

Laadukas Glasurit-automaali takaa kestävän ja näyttävän lopputuloksen. Tuote levittyy tasaisesti ja työn tuloksesta saadaan juuri halutun sävyinen.

 

Edut eivät lopu laatuun. Tehokas toimintamme tarkoittaa myös vähemmän maalaustöihin kuluvaa aikaa. Tällä tavalla pystymme tarjoamaan parasta laatua fiksuun hintaan.

Moottoripyörien maalaus

Meillä maalataan myös moottoripyöriä. Parhaan mahdollisen tuloksen ja huippuluokkaisen viimeistelyn saamiseksi kannattaa luottaa kokeneisiin ammattilaisiin. Olemme tehneet maalauksia jopa näyttelypyörille.

 

Teemme moottoripyöriin monipuolisia maalauksia, pienistä yhden katteen maalauksista koko pyörän maalauksiin.
Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaista maalausta ja värimaailmaa olet suunnitellut. Toteutetaan visiosi yhdessä!