Automaalaamo Jämsässä

Kun autosi maalipinta kaipaa ehostusta, on CarVision oikea paikka. Automaalaamomme palvelee Jämsässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ajoneuvojen korjausmaalaukset ovat erityisosaamistamme ja laitteemme ovat huippulaatua.

Auton korjausmaalaus

Korjausmaalausjärjestelmällämme on lähes kaikki automerkkien tyyppihyväksynnät. Korjausmaalauksella voidaan peittää lähes kaikki jäljet kolarista, kolhuista tai naarmuista. Ruostevaurioita korjataan myös.

Sävyt kohdillaan – just eikä melkein

Meiltä löytyy spektrofotometri oikean maalisävyn jäljittämistä varten. Hankalissakin sävyissä voidaan päästä parhaaseen lopputulokseen. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia maaleja ja valikoimamme kattaa myös erikoissävyt. Korkealaatuinen Glasurit-automaali varmistaa kestävän ja näyttävän maalipinnan. Kun uusi maalipinta toteutetaan tasaisen varmasti levittyvällä Glasurit-automaalilla, sujuu työ ammattilaisen käsissä joutuisaan. Laaja väripaletti varmistaa, että väristä tulee juuri sellainen kun haaveissa on.

Meiltä löytyy myös kaikki mopoautojen erikoissävyt. Kysy lisää Automaalaamo CarVisionin osaavilta tekijöiltä »

Moottoripyörän maalaus


Ammattitaitoiselta kolarikorjaamoltamme onnistuu myös moottoripyörien maalaus! Jotta korjausmaalaus onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla ja lopputuloksesta saadaan huomaamaton, kannattaa luottaa moottoripyörä ammattilaisten käsiin.


Teemme moottoripyörien korjausmaalauksen ja moottoripyörien osien maalaamisen lisäksi myös ylimaalauksia. Olemme toteuttaneet moottoripyörien maalausta näyttelytason pyöriin asti, ota yhteyttä ja kerro visioistasi niin laitamme ne toteen!Ota yhteyttä tai tule käymään!