Auton ruostekorjaus Jämsässä

Suomen ympäristövaikutukset laittavat jokaisen auton äärirajoille: etenkin teiden runsas suolaaminen talviaikaan nopeuttaa auton ruostumista merkittävästi. Suojaavaan maalipintaan tulevat kolhut päästävät suolan ja kosteuden auton pinnalle, jolloin ruostuminen alkaa. Heti kun ruostumista alkaa näkyä, kannattaa tuoda auto Jämsään CarVisionin autokorjaamolle, jossa korjaamme ruosteen alun ja suojaamme pinnan uudelleen.

Ruostekorjaus laadukkaasti

Jos autolle ei tehdä ruostekorjausta ajoissa, alkaa ruoste levitä paitsi laajemmalle alueelle, myös syöpyä pintaa syvemmälle. Korjaamaton ruoste saattaa syövyttää auton rakenteita läpi asti, tehdä vakavia vahinkoja auton pohjaan tai heikentää tuulilasin pysymistä, ruosteen syövyttäessä kiinnityspintaa lasin reunoilta. Yleisimmin ensin ruostuvia paikkoja ovat auton alusta, helmat ja lokasuojat, jotka altistuvat esimerkiksi teiden sulana pitämiseen käytettävälle suolalle ja kiveniskemille.

Ruostekorjaus täytyy tehdä huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta ruostuminen ei ala heti uudelleen. Luota tässä aina ammattilaiseen, joka osaa tehdä työn paitsi riittävän huolellisesti, myös siistillä lopputuloksella.

Ruostekorjauksesta nopeasti takaisin tien päälle

CarVisionin ammattilaisten työnjälki on aina moitteetonta ja huolella viimeisteltyä. Meillä on vankka kokemus erityisesti auton maalaustöistä ja vauriokorjauksesta. Käytössämme on nykyaikaiset huippulaitteet, laadukkaat tuotteet ja merkkikohtainen, ajantasainen osaaminen. Tuo autosi meille ruostekorjaukseen ja palaa tien päälle ruosteetta, entistä ehompana!

Ruostekorjaus katsastusvarmasti

Löytyikö katsastuskonttorilla yllätyksiä ja korjauskehoitusta heilahti? Etenkin erikoisvalmisteiset korirakenteet kannattaa aina ruostekorjata ammattilaisen toimesta, jotta työn jälki on paras mahdollinen ja valmistajien ohjeiden mukainen. Tuo autosi CarVisioniin korjattavaksi, niin voit olla varma työn jäljen laadusta ja kestävyydestä!

Ota yhteyttä tai tule käymään, niin hoidamme auton ruostekorjauksen!