Auton tuulilasin vaihto Jämsä

Halkeamat, lukuisat naarmut ja isot tai lasin reunaan tulleet kiveniskemät tekevät auton tuulilasista turvallisuusriskin, eikä tuulilasin vaihtoa kannata tällöin jäädä odottelemaan. Tuulilasin hajotessa tai muuten tultua tiensä päähän, tuo auto Jämsään CarVisionin autokorjaamolle. Olemme eri vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo, jossa onnistuu lukuisat eri korjaustoimenpiteet autoihin ja mopoautoihin.

Tuulilasin vaihto ja asennus laatutakuulla

Tuulilasin vaihto ja asennus tulee aina teettää ammattilaisella. Vanhaa tuulilasia irroittaessa teemme tarvittaessa korjaus- tai huoltotoimia tuulilasin kehyksiin, ettei esimerkiksi ruoste heikennä uuden tuulilasin kiinnittymistä. Erityisesti jos tuulilasissa on erilaisia teknisiä toimintoja ja antureita, tulee tuulilasin vaihto tehdä ajoissa ja korjaamolla, jossa on oikeat laitteet auton ohjelmointiin.

Nopeasti takaisin tien päälle entistä ehompana

CarVisionin korjaajien työnjälki on aina moitteetonta. Käytämme korjaustöissä ja tuulilasin vaihdoissa aina nykyaikaisia huippulaitteita, sekä merkkikohtaista tuoretta osaamista. Palvelemme kaikki asiakkaat tasokkaasti ja lupaamme, että pääset uuden tuulilasin kanssa takaisin tien päälle aikaa tuhlaamatta!

Vahinkoarvio ilman ajanvarausta

Ennen tuulilasin vaihtoa voit tuoda auton vahinko- ja korjauskustannusarviointiin. Teemme arviot paikan päällä ripeällä aikataululla, myös ilman ajanvarausta.

Sattuiko vahinko? Lue ohjeet vahinkotilanteissa toimintaan!

Ota yhteyttä tai tuo tuulilasi näytille korjausarviota varten!