Kolarikorjaamo Jämsä

Sattuiko vahinko? Osaava kolarikorjaamomme suorittaa kaikenlaiset kolarikorjaukset, olipa kyse peltitöistä, muovikorjauksesta tai maalauksesta. Myös mopoautojen kolarikorjaukset onnistuvat.

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo. Kun haluat laatujälkeä ja nopeasti takaisin tien päälle, tuo autosi CarVisionin kolarikorjaamolle Jämsään!

Kolarikorjaukset kaikille automerkeille

Korjaamme autosi sekä kolari- että ilkivaltatilanteissa. Kolarikorjaus vaatii usein erikoisosaamista: peltien oikaisua, muovikorjausta, paikkamaalauksia ja myllytyksiä. Osaamisemme kattaa kaikki osa-alueet. Korjaamme samalla asiantuntemuksella kaikki autot merkistä ja mallista riippumatta.

Matka jatkuu entistäkin ehompana

Jämsäläisen kolarikorjaamomme työnjälki on moitteetonta. Kolarikorjaamossa meillä on apuna nykyaikaiset huippulaitteet. Meiltä saat aina tasokasta ja siistiä palvelua – selkokielellä. Takaamme, että CarVisionilla käynnin jälkeen saat autosi takaisin entistä ehompana!

Vahinkoarvio nopeasti ilman ajanvarausta

Teemme vahinko- ja korjauskustannusarviot paikan päällä erittäin nopeasti. Käytössämme on uusin CABAS-järjestelmä korjauskustannusten laskemiseen. Voit tulla arvioittamaan autosi korjaustarpeet myös ilman ajanvarausta.

Sattuiko vahinko? Lue ohjeet vahinkotilanteissa toimintaan!

Taidokasta korikorjausta

Korikorjaamomme auttaa kolaritilanteissa, osuupa kohdalle sitten parkkipaikkakolhaisu tai hiukan isompi isku. Teemme siististi niin pelti- kuin muovikorjaukset. Pienet kolhut ja lommot korjaamme nopeasti ja taidolla, pahastikin kolaroitu auto voi saada uuden elämän CarVisionilta. Isoissa vahingoissa voimme korjata myös vioittuneen korirakenteen kuntoon laadukkaan korinoikaisulaitteistomme avulla.

Automaalaus peittää kolarijäljet

Joskus pienissä vaurioissa, kuten parkkipaikkalommoissa selvitään jopa ilman maalausta. Tarvittaessa maalaamme rikkoontuneen maalipinnan täsmälleen saman sävyiseksi ja kiillotamme lopputuloksen alkuperäisen veroiseksi. Tutustu korjausmaalaukseen ja automaalaamon palveluihin tarkemmin.

Soita tai tule käymään, kolarikorjaamo palvelee!