/>

Blogi

CarVisionin blogista löydät korjaamon tuoreimmat kuulumiset. Päivitämme ajankohtaisia asioita myös Facebookiin. Tykkäämällä saat päivityksemme ensimmäisten joukossa.

Uusia tuulia CarVisionilla

Menneen kesän aikana käynnistelimme pikkuhiljaa paljon kysyttyä autohuoltoa korikorjaamon rinnalle. Nyt alkaa olla kaikki palikat suunnilleen kohdillaan ja ammattilaisia talossa. 

Meillä toimii nyt entisten korikorjaamon ja automaalaamon lisäksi monipuolinen autohuoltokorjaamo. Huollamme ja korjaamme kaikkia automerkkejä. Pyrimme siihen, että kattomme alta löytyy suurinpiirtein kaikki, mitä autosi huolenpito tarvitsee. Pyöriensuuntausta ja rengastöitä meillä ei tehdä, niihin ei ole laitteita. Myöskin kaikkein teknisimmät tuulilasit, joissa on kalibroitavia kameroita ja muuta tekniikkaa paljon, ohjaamme merkkiliikkeisiin. 

Nyt syyskuun ajan meillä on kampanjoita! Pesemme autosi päältäpäin, kun tuot autosi huoltoon. VALEON pyyhkijänsulat asennettuna: -15% ja kaupan päälle VALEON omenanvihreä sateenvarjo logolla varustettuna! Näin autossasi on aina sateenvarjo käytössäsi, sateen yllättäessä. Ilmastoinnin huollon yhteydessä desinfioimme ilmastointijärjestelmän veloituksetta. 

Uusia tuulia CarVisionilla

15.9.2017

Uusia tuulia CarVisionilla Menneen kesän aikana käynnistelimme pikkuhiljaa paljon kysyttyä autohuoltoa korikorjaamon rinnalle. Nyt alkaa olla kaikki palikat suunnilleen kohdillaan ja ammattilaisia talossa.  Meillä toimii nyt entisten... Lue lisää »

Vakuutusyhtiöiden vahinkotarkastusasema

4.11.2015

Kun ajoneuvosi vaurioituu törmäyksessä, täytyy vakuutusyhtiötä varten tehdä vahinkotarkastus. Meillä tarkastus hoituu ilman ajanvarausta. Teemme täällä Lukkoilantiellä vahinkotarkastuksen, vaurioiden valokuvauksen ja usein samalla... Lue lisää »

Alkuperäisvaraosat kauttamme

7.4.2015

Saat kauttamme alkuperäiset varaosat kaikille automerkeille: henkilöautoihin, pakettiautoihin ja mopoautoihin! Meidän yhteistyökumppani ja maahantuoja toimittaa osat tilauksesta. Rekisterinumeron (mopoautojen kohdalla valmistenumeron) perusteella... Lue lisää »