/>

Automaalit, teollisuusmaalit ja tarvikkeet

CarVisionilta saat automaalit, teollisuusmaalit ja maalaustarvikkeet. Meiltä löytyy sopivat tuotteet mm. autojen, veneiden ja muiden laitteiden maalaukseen. Ammattimaalarin neuvot kaupan päälle!

NEXA Autocolor -automaalit

Laadukas ja arvostettu automaalien aatelia. Nexa-maalia käytetään useilla autokorjaamoilla. Myös CarVision luottaa Nexan laatuun. Käytämme ympäristöystävällistä Nexa Autocolor Aquabase Plus -värijärjestelmää.

Myymme automaaleja autokorjaamojen ja harrastajien käyttöön. Opastamme ja neuvomme mielellämme myös maalien käyttöön liittyvissä asioissa.

SELEMIX-teollisuusmaalit

Selemixiä käytetään teollisuudessa avomeriolosuhteista kaivoksiin ja telakalta tuulivoimalaan, myös mm. maatiloilla ja konepajoilla. Kun Selemix-maaleihin lisätään lisäaine, voidaan niitä käyttää myös telamaalauksena ruiskumaalauksen ohella.

Valikoimasta löytyy pohja- ja pintamaaleja erilaisille materiaaleille. Selemixiltä löytyy myös ratkaisuja ruosteensuojaukseen esim. metallin maalauksen yhteydessä. Maalit on sertifioitu ISO12944-standardin vaatimusten kanssa, joka takaa kattavan suojan korroosiota vastaan!

Teollisuuskäytön lisäksi Selemix-maaleja käytetään traktoreiden, autojen, polkupyörien ja veneiden maalauksessa. Maalit soveltuvat myös vaikkapa porraskaiteiden maalaukseen tai huonekalujen ehostamiseen.

Maalaustarvikkeet

Laadukkaat ammattitason maalaustarvikkeet myynnissä CarVisionilla. Soita ja kysy, onko meillä tarvitsemaasi hyllyssä.

Löydät meiltä mm.

  • Finixa-maalaustarvikkeet
  • SATA-maalaustarvikkeet
  • Mirka-hiomatuotteet
  • 3M-autotarvikkeet